Priprava Blaga 4 Kos T-Shirt Poravnavo Vodnik Vladar T-Shirt Poravnava Orodje za Center Design
4 Kos T-Shirt Poravnavo Vodnik Vladar T-Shirt Poravnava Orodje za Center Design

4 Kos T-Shirt Poravnavo Vodnik Vladar T-Shirt Poravnava Orodje za Center Design

0 Ocene

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija: Priprava Blaga

Sku: s24907

€1.68 €1.18

Velikost

Barve

Količina

4
Informacije O Izdelku
Ocene

4 Kos T-Shirt Poravnavo Vodnik Vladar T-Shirt Poravnava Orodje za Izdelavo Center Design Odrasle Mladine Malčka Malčke

specifikacija:

100% nova in visoke kakovosti

Material:PVC

Barva:Bela,Črna,Pregleden

Velikost:(4 Slog) 10 cm ravnila

Značilnosti:

【T-Shirt Vladar】T-shirt poravnavo vladar vam pomaga, da levo, na sredini ali desno poravnav in prihranite čas na centru za svoje modele.Ta vladar je zelo kompakten in enostaven za prevoz na.

【Materiala premije】Izdelana iz visoko kakovostnega PVC.Nikoli ne skrbi za vladar pokvarilo!To se lahko zvije na voljo in se lahko ponovno uporabi!In to je zelo lahka in mehka, tako ga lahko vzamete s seboj, ko jo potrebujete.

【Enostaven za Uporabo】T-shirt design orodje je ogromno pomoč, ko se bo poravnala načrt za vaš T-shirt, enostaven za uporabo, preprosto skladu vladar za ovratnik in center vaš design, preden pritisnete.

【4 Vrste Velikost】Štirih velikostih obrti vladarji, vključno z odraslo mladino(najstniške) malčka otroka lahko izpolnjujejo različne potrebe.Številke in oznake, ki so jasno o vladar, ki je enostaven za branje.

【Široko Aplikacije】T-shirt poravnava orodje je primerno za vašo cricut heat press, heat tiska, sublimacija, sitotisk, vinil pritisnite itd.Privleči vi veliko ročno udobje.

Paket vključuje :

4 Kos Vladar

Opombe:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2.Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Blagovna Znamka

Vrsta

Poreklo

JTZTF

Vladar

Celinska Kitajska


Ocene Izdelka

Izdelkov, Povezanih Z

product
Sorodni

10pcs 100% originalni novo na zalogi LTC693CSW LTC693CS LTC693 SOP16

anjixin co.,ltd je veliko podjetje 10 let,vse izdelke v naši trgovini je 100% originalni novo,upamo, da vsaka stranka lahko zadovoljna z njimi.

€5.85

(0)

product
Sorodni

Matematika Kompas Pripravo Praktično Orodje Geometrije Krog Risanje Kompas za Šolo

opis ali iščete strokovno in prenosni kompasi ?ali ste v iskanju trmast, zaupanja vreden orodje, ki se lahko uporabijo, da naredite več delovnih mest hkrati?če je odgovor da, poglej ne dlje!naše risanje kompasi mora svoje potrebe, z visoko natančnostjo, je lahko najboljša izbira za vas. značilnosti -barve:kot prikazano -material:železo -velikost:34.00x30.50x2.00cm/13.36x11.99x0.79in -uporaba

€15.52 €31.03

(0)

product
Sorodni

Dropship Praktično Krpo Vrečko Quilting Predlogo Šivanje Ročno Orodje, S/L za Velikost po Meri

značilnosti: ootdty visoko kakovost: vladar je narejen iz premium akril material, ki je jasno, trajno, natančno in prilagodljivo.primeren za natančno rezanje na vseh materialov in je idealen za šivalne orodje. enostaven za uporabo: pri nakupovanju, vzemite krpo vreče, ki jih sami, ki lahko zmanjšajo uporabo abs nakupovalne vrečke v trgovini, okolju zelo prijazen. dimenzija: na voljo

€3.02 €5.20

(0)

product
Sorodni

10pcs 100% originalni novo na zalogi DMN2075U-7 DMN2075U SOT23-3

anjixin co.,ltd je veliko podjetje 10 let,vse izdelke v naši trgovini je 100% originalni novo,upamo, da vsaka stranka lahko zadovoljna z njimi.

€4.23

(0)

© Selitveopreme.si - Vse Pravice Pridržane

Način plačila